Fritto Misto

Recept voor 4 personen:

Ingrediƫnten:
500 gram diverse vissoorten bv, zalm, kabeljauw, gamba, gekookte mossel
300 gram groentemix bv, courget, ui, champignon, paprika, wortel
125 gram Smedes Thuis visbakmeel
150 ml Water
Smedes Thuis viskruiden

Bereiding:

  • Snijd de vis in blokjes van 3 bij 3 cm, bij het gebruik van mosselen en gamba kunt u deze heel houden
  • Snijd de groente in grove stukjes van 2 bij 2 cm
  • Meng de vis en goente door elkaar
  • Maak met de visbakmeel en het water een beslag
  • Vul een grote soeppan met ongeveer 4 cm frituurolie, verwarm deze tot 180-185 graden
  • Haal alles door het beslag en frituur het 4 minuten
  • Na het bakken de viskruiden erover strooien
  • Serveertip:

U kunt per persoon het portie vergroten tot 400 gram per persoon, hierbij een salade of gebakken aardappels of rijst en u heeft een lekkere complete maaltijd

1499