Salmone al forno: Italiaanse zalm

Haal bij uw visspecialist een paar mooie, kleine mootjes verse zalm. Deze haalt u door een typisch Italiaans beslag vóór u ze frituurt in de (frituur)pan. Het beslag maakt u door 100 gram Smedes Visbakmeel, 100 cl water, 10 cl balsamico azijn, 15 gram fijngehakte olijven, 15 gram fijngesneden zongedroogde tomaten en wat basilicum te mengen.
 
U brengt de zalm op smaak met wat peper en zout en haalt deze door het beslag heen. Vervolgens bakt u de vis volgens de aanwijzing op de strooisbus Smedes Visbakmeel. Natuurlijk kunt u ook andere vissoorten zoals schol, kabeljauw of pangafilet door het beslag halen. Bon appetit!
Recept van de week
Fritto Misto Vis & Groente

Smedes Visbakmeel en Visbakmeel Glutenvrij kunt u goed bij dit italiaanse menu met verschillende soorten vis gebruiken. Kijk maar eens naar dit recept.

Naar recept