Mosselspiesjes

Recept 1
Zorg voor goed ontdooide gekookte mosselen en dep ze droog. Snijd plakjes chorizo ter grootte van de mosselen. Snijd plakjes chorizo ter grootte van de mosselen. Rijg 2 mosselen aan een baboo gunshaped 9cm, dan 1 plakje chorizo. Gevolgd door 2 mosselen, 1 plakje chorizo en eindig met 1 mossel. Druk alles goed tegen elkaar aan op het stokje. Haal de spiesjes door het visbeslag (ca 100gr visbkameel mengen met 100ml water). Bak de mosselspiesjes met beslag 3,5 minuut in de frituur  tot ze goudbruin zijn. Serveer de spiesjes als borrelhapje of snack tussendoor.
 
Recept 2
Voor dit recept heeft u om te beginnen gegaarde mosselen, ui en paprika nodig. Snijd de ui en paprika in stukjes van 2 x 2 centimeter. Rijg vervolgens de mosselen, ui en paprika om en om aan spiesjes. U klopt met 100 gr Smedes Visbakmeel, 80 cl water en 1 ei een mooi glad visbeslag. De spiesjes haalt u door dit beslag en u bakt  ze in de olie tot ze goudbruin zijn. Serveer de spiesjes als borrelhapje of snack tussendoor.
Recept van de week
Fritto Misto Vis & Groente

Smedes Visbakmeel en Visbakmeel Glutenvrij kunt u goed bij dit italiaanse menu met verschillende soorten vis gebruiken. Kijk maar eens naar dit recept.

Naar recept