Visnuggets: crispy visnuggets voor de kids

Recept voor 4 personen                                                  Bron: www.culy.nl

Ingrediƫnten:

  • 800 gram visfilet bv. kabeljauw, schol, tilapia, pangasius
  • Smedes visbakmeel
  • Water
  • Smedes viskruiden
  • Cornflakes

Bereiding:
Snijd de vis de visfilets in brede rpen van 5 bij 2 cm
Maak met de Smedes visbakmeel en water een visbeslag, meng de meel 1:1 met water
Strooi door het beslag een handje cornflakes
Kruid de vis licht met de viskruiden. Haal de vis door het beslag met cornflakes en druk het aan
Bak de vis in een laagje olie aan beide klanten +/- 4 minuten(afhankelijk van de dikte van de vis)

Recept van de week
Fritto Misto Vis & Groente

Smedes Visbakmeel en Visbakmeel Glutenvrij kunt u goed bij dit italiaanse menu met verschillende soorten vis gebruiken. Kijk maar eens naar dit recept.

Naar recept