Visbeslag

Visbeslag om vis te frituren maakt u in een handomdraai zelf. Gewoon 100 gram Smedes Visbakmeel mengen met 100 ml water en klontvrij opkloppen. Maar natuurlijk kunt u er een eigen tintje aan geven!
Bierbeslag: neem bier i.p.v. water.
 
Piripiri: voeg 1 gram gedroogde rode pepers toe.
 
Chinees: voeg 2 gram gemberpoeder, 2 gram komijn en 1 gram gemalen koreander toe.
 
Noten: voeg 40 gram gehakte noten (cashew, hazelnoot, walnoot, amandelen) toe.
Mosterd: voeg een eetlepel mosterd, een ei en een beetje dragon toe.
 
Kerrie: voeg 1 theelepel kerrie, 1/2 theelepel oploskoffie en een mespuntje kaneel toe.
 
Tip: met het beslag of droge bakmeel kunt u ook bepaalde groenten, champignons, brie, kip of vlees frituren of bakken.
Recept van de week
Fritto Misto Vis & Groente

Smedes Visbakmeel en Visbakmeel Glutenvrij kunt u goed bij dit italiaanse menu met verschillende soorten vis gebruiken. Kijk maar eens naar dit recept.

Naar recept